BILLBOARD

Jumbo pano jedinstven je medij koji komunicira s publikom u pokretu, najčešće u prometu i uvijek izvan kuće – out of home.

ROTO CITY LIGHT

Inovacija vanjskog oglašavanja. Dinamična reklama u pokretu koja Vam garantuje maksimalnu primjećenost.

CITY LIGHT

U potpunosti ostakljen i omogućuje 24h prezentaciju vaših proizvoda, posebno u centru grada. Smješteni su na frekventnim lokacijama.

WALLSCAPE

Panoi velikih formata postavljeni na slobodnim zabatima zgrada, izrađeni od lakih aluminijskih rigiflex okvira s oglasnom površinom od fleksibilnog vinila.

OSJETITE MOĆ OGLAŠAVANJA

Budite jedni od mnogih koji su zahvaljujući kvalitetom ponude poboljšali svoju prodaju i opravdali imidž kompanije.

Zbog trenda visoke mobilnosti društva, outdoor oglašavanje postalo je jedno od najefikasnijih sredstava promocije. Obavljajući svoje obaveze ljudi provode sve više vremena u pokretu, na ulicama, u prometu i svakodnevno su im istaknute poruke na panoima koje privlače njihovu pažnju.

Ovaj trend prepoznala je firma Plakat d.o.o. koja ima dugogodišnje iskustvo u pružanju outdoor oglašavanja kako u Sarajevu, tako i na području BiH.

Rezultat toga je proširena mreža firme Plakat sa preko 100 panoa raspoređenih u Sarajevu uz glavne saobraćajne pravce sa pokrivanjem gradskih i prigradskih zona. Na ukazanom povjerenju klijenata ostvaren je veliki broj kvalitetnih kampanja i na osnovu toga ostvarena je saradnja sa novim klijentima.

100

DOSTUPNIH POVRŠINA

8

PARTNERA

523

KLIJENATA

24

GODINE ISKUSTVA